• main-banner-panama

  REGJISTRIMI I ANKAVE PANAMA

  Regjistrimi i jahteve në Panama

Regjistroni varkën tuaj në Panama

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Panama, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Panama duke përfshirë: jahte me vela, varka me motor, banesa, barka, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Panama si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e varkës tuaj në Panama.


Ka disa përfitime për regjistrimin e një varke në Panama, duke përfshirë:

Panamaja ka disa nga tarifat më të ulëta për regjistrimin e anijeve në botë, duke e bërë atë një opsion me kosto efektive për pronarët e anijeve. Gjithashtu, është një mjedis miqësor ndaj taksave për pronarët e varkave, pa taksa importi ose taksa mbi shitjet e anijeve.

Procesi i regjistrimit të varkave në Panama është i njohur për nivelin e tij të privatësisë dhe konfidencialitetit, i cili mund të jetë i dobishëm për pronarët e varkave të profilit të lartë ose ata që dëshirojnë të mbajnë privat informacionin e pronësisë së varkës.:

Ata kanë një proces të thjeshtë dhe efikas të regjistrimit të anijeve, duke e bërë të lehtë dhe të përshtatshëm për pronarët e anijeve regjistrimin e anijeve të tyre.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Panamasë.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Panama, nuk kemi nevojë për asnjë raport studimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1. Kopje e pasaportës e noterizuar

2. Kopja e Prokurës së Legalizuar (POA)

3. Kopja e Faturës së Shitjes (BOS)

4. Kopje e Letër Vërtetimi të legalizuar nga Pronari për jahtin e kënaqësisë

5. Një kopje e certifikatës së ndërtuesit

24-48 orë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Panama.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur