LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj të Panamasë për pikat / radio kur aplikoni për regjistrimin e flamurit të Panamasë. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë të radios së Panamasë për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Një formular aplikimi i plotësuar
  • Dëshmia e pronësisë
  • Identifikimi i vlefshëm
  • Vërtetim sigurimi
  • Dokumentacioni i pajisjeve të sigurisë
  • Licenca e stacionit radiofonik
  • Deklarata e noterizuar e pajtueshmërisë:
  • Shenja e thirrjes ndërkombëtare:

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur